ELEV- OCH MILJÖRÅD

2018/11/14

LEDIGA TJÄNSTER

Då två av våra medarbetare går hem på föräldraledighet söker vi vikarier till fritidshemmet och som elevassistent/resurs. Mer information här

2018/11/12

UTVECKLINGSPROJEKT

Just nu arbetar vi med projektet "Rätt vilt till rätt kund". Läs mer om projektet här.

ELEV- OCH MILJÖRÅD

Elevråd

Vi har ett elveråd på Fredsbergs Friskola där två representanter från varje klass finns med. Eleverna har regelbundna möten under terminerna där de avhandlar aktuella ämnen för en bättre skola. Elevrådets representanter ändras för varje läsår så att alla ska ha en chans att få vara med.

Miljöråd

Vi har även ett Miljöråd på skolan. Även detta har representanter från varje klass. Eftersom skolan har ett natur och miljötänk så är detta ett bra sätt för eleverna att yttreligare arbeta med frågor som rör miljö och natur i samband med skolans miljö.

Telefon skola 0506-130 84

Telefon Fritids 076-148 49 23