FÖRÄLDRARÅD

Telefon Fritids 076-148 49 23

Följ oss på Instagram

Fredsbergsfriskola

Fredsbergs Friskola har ett föräldraråd där 2 respresentanter finns från varje klass. Vid det årliga föräldramötet varje teminsstart väljs en ny föräldrarepsresentant till varje klass då en avgår. Rådet är uppbyggt så att de två representanterna från ex Ettans klass, byts ut omlott. Så det hela tiden finns en erfaren representant kvar i rådet varje år.

Föräldrarådets uppgifter är att:

• Annordna städdag, en under höstterminen och en under vårterminen. Då kommer de föräldrar som kan till skolan och hjälper till att fixa trasiga saker, städar, bygger nytt till skolgården och övrigt.
  • Lucia friande i kyrkan, skolan ansvarar för själva lusseshowen i kyrkan och föräldrarådet anordnar glöggmys på skolgården efter luciafirandet.
  • Till skolavslutningen fixar föräldrarådet blommor till lärarna.
  • Chokladhjulet under Skördefesten i Hajstorp
  • Cafekvällarna i Hajstorp

Under de två sistnämnda aktiviteterna går alla pengar oavkortat till elevernas egen kassa där elevrådet beslutar vad pengarna skall gå till.

Föräldrarådet har sammanträde ca 5 ggr per år.

Representanter HT 2018

FREDSBERGS FÖRÄLDRARÅD

2018/11/14

LEDIGA TJÄNSTER

Då två av våra medarbetare går hem på föräldraledighet söker vi vikarier till fritidshemmet och som elevassistent/resurs. Mer information här

2018/11/12

UTVECKLINGSPROJEKT

Just nu arbetar vi med projektet "Rätt vilt till rätt kund". Läs mer om projektet här.