2018/11/14

LEDIGA TJÄNSTER

Då två av våra medarbetare går hem på föräldraledighet söker vi vikarier till fritidshemmet och som elevassistent/resurs. Mer information här

2018/11/12

UTVECKLINGSPROJEKT

Just nu arbetar vi med projektet "Rätt vilt till rätt kund". Läs mer om projektet här.

LEDIGA TJÄNSTER

Söker du nya utmaningar? Du kanske är vår nya medarbetare?

Fredsbergs Friskola söker:

fritidspedagog/resurs

Två tjänster, vikariat, med start VT 2019

50% och 100%

Då två av våra medarbetare går hem på föräldraledighet söker vi vikarier till fritidshemmet och som elevassistent/resurs. Du har ett intresse för friluftsliv och vill arbeta i arbetslag tillsammans med drivna och kompetenta arbetskamrater. Du har erfarenhet av att arbeta på fritidshem eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med NPF är meriterande.

Skolans profil är miljö och friluftsliv och vi har ”Grön Flagg”. Mer info här

Ansökan via mail till skolans rektor helena.hallerhed@fredsbergsskola.se

Sista ansökningsdatum 7/12 2018, intervjuer sker löpande

Din Profil

Den vi söker ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel, arbeta lösningsfokuserat och inte minst ha ett brinnande intresse för elevernas kunskapsutveckling. Då vi är en friskola och en liten enhet ser vi att du är en drivande person som önskar vara delaktig i att påverka och utveckla verksamheten på ett positivt sätt. Du är beredd på att vara utomhus delar av arbetsdagen och att jobba i ett team tillsammans med flera yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog, förskollärare, fritidsledare, barnskötare eller motsvarande.

Du ser utomhusmiljön som en naturlig del av skoldagen.

Du har ett stort engagemang och sätter eleven i centrum. Har du erfarenheter av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd (NPF) är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Skolan

Fredsbergs Friskola är en liten trygg skola som ligger naturskönt nära Göta Kanal i Töreboda kommun. Verksamheten består av F-6 samt fritidshem integrerat i skolans lokaler. Vi är ett väl fungerande och stabilt team som arbetar på skolan. Skolan startades som friskola 2011 och drivs kooperativt av ”Fredsberg Friskola Ekonomisk Förening”, där föräldrar, personal och andra intresserade sitter i styrelsen. Verksamheten är icke vinstdrivande och vi har hög personaltäthet i klasserna. Pedagogerna har ett stort engagemang för eleverna och deras utveckling. Vi arbetar i arbetslag och med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi arbetar medvetet för att alla elever och all personal ska känna alla på skolan.

Skolans profil är miljö och friluftsliv. Vi har ”Grön Flagg” på skolan och arbetar med hållbar utveckling, bl.a. genom återvinning och sopsortering. Mycket av undervisningen bedrivs utomhus och alla elever deltar i vandringar och hajker. Skolans profilarbete utvecklas ständigt.

Tjänst

2 st. Vikariat VT 2019 med ev. möjlighet till förlängning,

minst 50% och mest 100%.

Tillträde 2019 01 07

Individuell lönesättning tillämpas

Kollektivavtal finns. Arbetsgivarförening är KFO.

Vi undanbeder oss all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rektor: Helena Hallerhed 073 7591866 helena.hallerhed@fredsbergsskola.se

Välkommen med din ansökan!

Följ oss på Instagram

Fredsbergsfriskola