MATSEDEL

2018/11/14

LEDIGA TJÄNSTER

Då två av våra medarbetare går hem på föräldraledighet söker vi vikarier till fritidshemmet och som elevassistent/resurs. Mer information här

2018/11/12

UTVECKLINGSPROJEKT

Just nu arbetar vi med projektet "Rätt vilt till rätt kund". Läs mer om projektet här.

MATSEDEL

Närproducerat och ekologiskt

Vi serverar mat levererad från Norrqvarn Hotell och Restaurang.

Norrqvarn lagar mat på råvaror som är närproducerade och ekologiska i så stor utsträckning som går. Detta är något vi ser som viktigt då skolans profil är miljö och friluftsliv.

Vi vill att alla aspekter vägs in i vår skolprofil och vi vill att våra elever ska serveras bra mat som är lagad från grunden varje dag de kommer till skolan.

Vår nya matsal stod klar hösten 2015. Vårt nya kök är välplanerat för att passa en skolverksamhet så att det är lättarbetat, lätt för barnen att ta mat och ställa tillbaka disk.

LÄS MATSEDEL HÄR

Telefon skola 0506-130 84