MATSEDEL

MATSEDEL

Närproducerat och ekologiskt

Vi serverar mat levererad från Norrqvarn Hotell och Restaurang.

Norrqvarn lagar mat på råvaror som är närproducerade och ekologiska i så stor utsträckning som går. Detta är något vi ser som viktigt då skolans profil är miljö och friluftsliv.

Vi vill att alla aspekter vägs in i vår skolprofil och vi vill att våra elever ska serveras bra mat som är lagad från grunden varje dag de kommer till skolan.

Vår nya matsal stod klar hösten 2015. Vårt nya kök är välplanerat för att passa en skolverksamhet så att det är lättarbetat, lätt för barnen att ta mat och ställa tillbaka disk.

LÄS MATSEDEL HÄR

Önskefredagar

Som en del av elevinflytande har eleverna har fått diskutera i sina klasser och komma fram till en gemensam önskerätt som de sedan fick presentera på elevrådet för att sedan ta vidare till vår kock på Norrqvarn. Under kommande fredagar serveras följande:

F-1 Nuggets och strips

2-3 Stuvade makaroner och köttbullar