MATSEDEL

2017/12/05

LUCIAFIRANDE

Luciafirandet blir onsdag den 13/12 klockan 18:30 i Fredsbergs kyrka. Lotteri och glögg efteråt på skolgården.

2017/12/04

JULAVSLUTNING

22/12 är det terminsavslutning på skolan, alla slutar 12:10. Denna dagen serveras "julgröt" och en smörgås. Det går ingen sen buss denna dagen.

Terminen börjar igen 10/1-18. Buss går som vanligt och vi läser enligt schema redan första dagen.

MATSEDEL

Närproducerat och ekologiskt

Vi serverar mat levererad från Norrqvarn Hotell och Restaurang.

Norrqvarn lagar mat på råvaror som är närproducerade och ekologiska i så stor utsträckning som går. Detta är något vi ser som viktigt då skolans profil är miljö och friluftsliv.

Vi vill att alla aspekter vägs in i vår skolprofil och vi vill att våra elever ska serveras bra mat som är lagad från grunden varje dag de kommer till skolan.

Vår nya matsal stod klar hösten 2015. Vårt nya kök är välplanerat för att passa en skolverksamhet så att det är lättarbetat, lätt för barnen att ta mat och ställa tillbaka disk.

LÄS MATSEDEL HÄR

Såhär såg menyn ut under elevernas egen önskevecka, V.14

Måndag: schnitzel serveras med rostad klyftpotatis och svampsås

Tisdag: curry och Kokosmarinerade kycklingspett serveras med nudlar samt röd/grön currysås