MATSEDEL

2018/05/25

SKOLAVSLUTNING

Skolavslutningen är i Fredsbergs kyrka den14/6 kl 18:30. Sista dagen på VT är fredag 15/6. HT börjar igen ons den 22 augusti.

2018/06/11

LÄSÅRSTIDER

Läsårstider för HT 2018 och VT 2019 finner ni här.

MATSEDEL

Närproducerat och ekologiskt

Vi serverar mat levererad från Norrqvarn Hotell och Restaurang.

Norrqvarn lagar mat på råvaror som är närproducerade och ekologiska i så stor utsträckning som går. Detta är något vi ser som viktigt då skolans profil är miljö och friluftsliv.

Vi vill att alla aspekter vägs in i vår skolprofil och vi vill att våra elever ska serveras bra mat som är lagad från grunden varje dag de kommer till skolan.

Vår nya matsal stod klar hösten 2015. Vårt nya kök är välplanerat för att passa en skolverksamhet så att det är lättarbetat, lätt för barnen att ta mat och ställa tillbaka disk.

LÄS MATSEDEL HÄR

Såhär såg menyn ut under elevernas egen önskevecka, V.14

Måndag: schnitzel serveras med rostad klyftpotatis och svampsås

Tisdag: curry och Kokosmarinerade kycklingspett serveras med nudlar samt röd/grön currysås