Tjänster

Lediga tjänster


Fredsbergs Friskola söker:

Personal till skola och fritidshemmet

Deltidsvikariat 70–90%
ev. mer tid som korttidsvikarie       

                                      

Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Fredsbergs Friskola ligger i Töreboda Kommun och vi har 99 elever på skolan.


Skolan
Fredsbergs Friskola är en liten trygg skola som ligger naturskönt nära Göta Kanal i Töreboda kommun. Verksamheten består av F-6 samt fritidshem integrerat i skolans lokaler. Vi är ett väl fungerande och stabilt team som arbetar på skolan. Skolan startades som friskola 2011 och drivs av ”Fredsberg Friskola Ekonomisk Förening”, där föräldrar, personal och andra intresserade sitter i styrelsen. Verksamheten är icke vinstdrivande och vi har hög personaltäthet i klasserna. Pedagogerna har ett stort engagemang för eleverna och deras utveckling. Vi arbetar i arbetslag och med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi arbetar medvetet för att alla elever och all personal ska känna alla på skolan.

Skolans profil är miljö och friluftsliv. Vi har ”Grön Flagg” på skolan och arbetar med hållbar utveckling, bl.a. genom återvinning och sopsortering. Mycket av undervisningen bedrivs utomhus och alla elever deltar i vandringar och hajker. Skolans profilarbete utvecklas ständigt.


Din Profil
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du tycker om att vara ute i naturen och arbeta med barnen utifrån deras förutsättningar och intressen. Du är beredd på att vara utomhus delar av arbetsdagen och att jobba i ett team. Har du utbildning inom skola och fritidshem är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tjänsten
Jobbet är ett vikariat under tiden 6/4 2021 t.o.m. 18/6 2021.

Omfattningen kan komma att variera efter din behörighet och erfarenhet, någonstans mellan 70% och 90 % fördelat på fem dagar i veckan.

Kollektivavtal finns och lönen är avtalsenlig och individuell.

Vi undanbeder oss kontakt från bemanningsföretag eller liknande. 


Ansökan skickas via mail till skolans rektor:

maria.lahrin@fredsbergsskola.se
marlene.lundin@fredsbergsskola.se

Senast 12/3 vill vi ha din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Skolans profil är miljö och friluftsliv och vi har ”Grön Flagg”.

Mer info  www.fredsbergsskola.se 


Välkommen med din ansökan!
INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att arbeta på Fredsbergs Friskola? Fyll gärna i formuläret här så lägger vi in din intresseansökan och hör av oss om en passande tjänst dyker upp.